Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için belirli yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış baplarının) mukannen durumlara gereğince TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlıklı bir şekilde hadise yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin vakit kaybetmeden her yerde, özellikle de mehabetli binalarda olması kişilerin güç kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna nazaran yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

İşyeri ve özel büyüklük dairelerinde, mektep ve halk üretimlarında ivedili pozisyon ve huzurlaşılmasını istemediğimiz durumlarda varlık kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

şahsi verilerin kanuna aykırı olarak ustalıklenmesi sebebiyle bir zarar görmesi halinde ziyanın giderilmesini istek etme.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mebdelamışsa dışarıya, haricen kellelamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-mal kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Dolgu kullanılarak kapı gayrimeskûnluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda kompetan personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu tasarmızda;

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli başlı standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapısı Nasıl Takılır? Her binanın ehil olduğu kayran ve ihtiyacı nazar önünde Yangın kapısı istanbul fiyatı bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist takımlar tarafından örgülmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Ahşap tonlarının asaletini yağız ve beyaz zehirın modern dokunuşunu aptalfedeceğiniz Doğtaş yatak odası takımları ile geceleri huzurlara uyuyacak, yeni günlere cemi mutlulukla başlangıçlayacaksınız.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çalışmasına olanak esenlar. Yangın kapıları ekseriya otomatik olarak kapanan ve panik pası kadar ivedi durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page